Aleprint Ideat
paperille

Tilausten noutopiste sijaitsee Helsingin keskustassa, osoite on Lönnrotinkatu 16 L 13

1.Valitse tuote 2.Valitse määrä, koko, paperi jne. 3.Lataa malli 4.Lähetä meille tehtävä 5.Tarkistamme luonnoksesi ja otamme yhteyttä Sinuun 6.Vahvistuksesi jälkeen painomme tilauksen 7.Nouto Helsingin toimipisteessä / Toimitus Suomessa

Kaupan ehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan AlePrint Oy (myyjä) ja asiakkaan (ostaja) väliseen tuotteiden / palveluiden verkkokauppaan sekä soveltavin osin muuhun kauppaan, ellei muuta kirjallisesti sovita.


Hinnat

Hintamme eivät sisällä arvonlisäveroa. Myyntihinnasto on voimassa toistaiseksi. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa hintoja ilman erillistä ilmoitusta. Tulli, tai joku toimitukseen sisältyvä vero tai julkinen maksu lisätään hintaan kulloinkin voimassaolevien lakien ja hinnastojen mukaan.


Toimitus

Toimitusehto on vapaasti varastossamme Helsingissä. Myyntihinnasto on pakkaamattomalle tavaralle. Pakkaus-/ käsittely-/ ja rahtikulut laskutetaan erikseen (todelliset toimituskulut ilmoitetaan verkkokaupan kautta tehdyille tilauksille ennen kuin asiakas hyväksyy tilauksen). Toimitus katsotaan hyväksytyksi, ellei siitä valiteta viiden päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Vahingonvastuu siirtyy ostajalle, kun tavara on luovutettu ostajalle tai kuljetusliikkeelle. Tuote katsotaan toimitetuksi kun tuote on lähetetty, ilmoitettu olevan noutovalmis tai annettu kuljetusliikkeen haltuun.


Toimitusaika

Yleinen toimitusaika on 1-5 työpäivää sillä varauksella, että tavaraa/tarvikkeita/materiaalit löytyy varastosta. Tiettyjä erikoistuotteita emme varastoi ollenkaan, eli ostotilaukset näille tuotteille tehdään ainoastaan tilausten perusteella. Toimitusaika em. tuotteille saattaa olla pidempi kuin yleinen toimitusaika, varsinkin jos kyseessä on erikoiskoko/tilausmäärä. Myyjä sitoutuu ilmoittamaan (ensisijaisesti sähköpostitse, toissijaisesti puhelimitse) ostajalle poikkeavasta aikataulusta, sen syystä ja uudesta aikataulusta milloin tavaran valmistaja tai se jolta myyjä tavaran hankkii ei ole täyttänyt sopimusta ja myyjän toimitus viivästyy, jos se on käytännössä mahdollista (eli tavarantoimittaja tms. ilmoittaa todellisen toimitusajan, eikä vain esim. arviota siitä). Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan ostajalle aiheutuvia mahdollisia välittömiä tai välillisiä vahinkoja tilauksen toimittamisesta ja/tai muusta toimituksen viivästymisestä johtuvista syistä, jotka eivät johdu myyjän virheellisestä ja/tai puutteellisesta toiminnasta. Mikäli ostaja ei erikseen peruuta tilaustaan ja/tai kieltäydy hyväksymään myyjän ilmoittamaa toimitusajan pidentymistä tai muuta vastaavaa viivästystä toimitusaikatauluun, on myyjä oikeutettu toimittamaan tilatut tuotteet ja veloittamaan kustannukset täysimääräisinä alkuperäisen tilauksen mukaan. Toimitusaika päättyy toimituksen lähtiessä liikkeestämme tai kun ostajalle on ilmoitettu tuotteen olevan valmis.


Painotyö

Ostaja toimittaa painovalmiin materiaalin (mikäli kyseessä ei ole suunnittelutyömme toteutus, tai sähköisessä muodossa oleva aineisto löytyy jo meiltä) sähköisesti tai muulla myyjän hyväksymällä tavalla. Ostaja on vastuussa toimittamastaan materiaalista/tilaamastaan painotyöstä ja sen tietojen oikeellisuudesta. Koevedos ja suunnittelu sopimuksen mukaan. Mikäli ostaja ei ilmoita tilauksen tekemisen yhteydessä kaikkia vaadittuja tietoja painotyön sisällöstä (esim. laadusta, koosta, kirjasintyylistä, materiaalista tai väristä), on myyjällä oikeus suorittaa tilattu painotyö parhaaksi katsomallaan tavalla painettavan tuotteen ominaisuudet huomioon ottaen.


Maksuehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla


Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Laskutusmahdollisuus

Yrityksillä, kaupungeilla, kunnilla ja Y-tunnuksen omaavilla yhteisöillä on mahdollisuus tilata tuotteita laskulla. Ota yhteyttä os. print(at)meb.fi laskutukseen liittyvissä asioissa. Huomautusaika on viisi päivää laskun päiväyksestä ja maksuehto pääsääntöisesti 7 pv netto.


Takuu

Myyjä antaa tuotteelle takuun virheettömyydestä siinä laajuudessa kun tuotteen valmistaja / toimittaja on myöntänyt. Ostajan tulee viipymättä toimittaa vialliset tuotteet myyjälle. Takuu ei koske vaurioita jotka ovat syntyneet väärästä varastoinnista, käsittelystä tai käytöstä. Tuotteeseen tehdyt muutokset tai normaali kuluminen eivät kuulu takuuseen. Virheellisen tuotteen lähetyskulut myyjälle maksaa ostaja ja uuden tuotteen toimituksesta ostajalle vastaa myyjä. Uudelle tuotteelle takuuaika alkaa alusta toimituspäivästä. Myyjän vastuu virheestä rajoittuu takuuseen, eikä myyjä ole velvollinen korvaamaan mitään välillisiä vahinkoja.


Tilauksen peruuttaminen

Ostaja voi peruuttaa tilauksen kesken tilausta vain kirjallisesti ja myyjän luvalla. Yksilöllisesti merkatulle tuotteelle ei ole peruutus- tai palautussoikeutta, ellei myyjä ole toiminut vastoin tilauksessa sovittua. Mikäli myyjä on käsitellyt tilausta jo tulostusvaiheeseen asti, on ostaja velvollinen kirjallisesta peruutuksesta huolimatta maksamaan tuotteet. Tästä syystä kannattaa varmistua ensin missä vaiheessa tilaus on ja vasta sen jälkeen lähteä peruuttamaan tilausta.


Tuotteen palauttaminen

Ota aina yhteyttä myyjään ennen palauttamista! Palautusoikeus on 14 vrk (ei koske yksilöllisesti merkattuja tuotteita) Palautettava tuote korvataan ensisijaisesti uudella tuotteella, toissijaisesti hyvitetään. Tästä syystä on erittäin tärkeää ottaa ensin yhteyttä myyjään, jotta palautus saadaan toimitettua nopeasti ja täsmällisesti takaisin myyjälle ja ostaja saa rahansa tai korvaavan tuotteen myös nopeasti.

Seuraavat tiedot tulee olla palautuspaketissa:

  • Kopio kuitista tai vähintään tilaus- ja laskunumero sekä tilaajan nimi
  • Palautuksen syy
  • Mikä tai mitkä tuotteet vaihdetaan ja mihin ne vaihdetaan
  • Kenen myyjän kanssa palautuksesta on sovittu ja koska
  • Tilinumero, pankki ja tilinomistajan nimi mikäli sovitaan ettei tuotteita vaihdeta mihinkään

Ostaja on velvollinen tekemään palautuksen viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa palautuksen sopimisesta. Muussa tapauksessa myyjä katsoo ostajan hyväksyvän tilauksen eikä ota palautusta vastaan.


Erimielisyydet

Kaupasta mahdollisesti aiheutuneet erimielisyydet tulisi ensisijaisesti hoitaa osapuolten välillä. Mikäli on mahdotonta päästä sopuun, niin asia käsitellään myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa.

Tuotteet: Ohjeet ja tuki:

© Aleprint oy ID: 2682193-1